Training en Opleiding

Business Security Company (BSC) heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en geven van diverse theoretische en praktijkgerichte trainingen voor de beveiligings- en onderzoeksbranche.

Indien u een specifieke training- of opleidingswens heeft voor uw organisatie, bijvoorbeeld gerelateerd aan een specifieke dreiging, omstandigheid of probleem, kunt u bij BSC terecht voor maatwerk. BSC kan op verzoek standaard trainingsmodulen aanvullen met individuele wensen van de cliƫnt of een complete training voor uw organisatie ontwikkelen.

De directie van BSC heeft bovendien reeds jarenlang zitting in de examencommissies Persoonsbeveiliging en Particulier Onderzoeker van de SVPB (Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligings- organisaties) en is zij hiervoor examinator.
BSC is een door het Ministerie van Justitie erkende beveiligingsorganisatie (ND 652) en particulier recherchebureau (POB 175) en een door het SBB erkend leerbedrijf.


 • Persoonsbeveiliger

  Vanwege functie, financiële positie en/of maatschappelijke status ervaart een zekere groep mensen een toenemende behoefte aan bescherming van privacy en welzijn. De overheid kan deze bescherming niet altijd kan garanderen, derhalve is er een toenemende vraag naar gekwalificeerde particuliere (persoons)beveiligers.
  Lees verder
 • Particulier Onderzoeker

  Steeds meer private organisaties huren particuliere rechercheurs in om informatie te vergaren en te analyseren, hetgeen (aanvullend) bewijs oplevert wat juridisch bruikbaar is voor de opdrachtgever.
  Lees verder
 • Security Awareness / HEAT

  Het is van belang dat u op de hoogte bent van deze risico’s en hoe u deze risico’s tot een minimum kunt reduceren (security awareness). De training/workshop ‘Security Awareness’ is een goede ondersteuning om de veiligheid te verhogen.
  Lees verder
 • Militaire trainingen

  BSC en haar instructeurs hebben in de afgelopen decennia veel operationele ervaring opgedaan in high risk area’s en daarnaast met het verzorgen van diverse (militaire) trainingen in binnen- en buitenland.
  Lees verder
 • Transport Security Officer

  Een High Risk Transport Security Officer (TSO) ziet toe op een voorspoedige, veilige en succesvolle afwikkeling van het transportproces van goederen met hoge waarde (transportbeveiliging)
  Lees verder
 • Anti Overval training

  Doel van de training is bewustwording van de positie die de onderneming, medewerkers en/of de directie van die onderneming binnen de huidige maatschappij inneemt in relatie tot het mogelijke risico die deze positie met zich meebrengt (security awareness).
  Lees verder
 • Buitengewoon Opsporingsambtenaar

  De ontwikkelingen in de samenleving, waarbij een steeds belangrijkere rol voor handhavers/BOA’s is ontstaan, staat aan het begin en zal in de toekomst alleen maar groter worden.
  Lees verder
 • HEAT

  Deze veiligheidstraining bereidt u voor op reizen naar of verblijf in een gebied met een hoog of verhoogd veiligheidsrisico. Een omgeving waar bijvoorbeeld sprake is van een zeer hoge politieke dreiging en/of hoge terroristische dreiging.
  Lees verder
 • IED-Awareness

  Gezien jaarlijks het aantal valse bommeldingen toeneemt heeft BSC besloten om een training IED-Awareness (assistent bomverkenner) op te zetten. De afkorting IED staat voor Improvised Explosive Device.
  Lees verder
 • Predictive Profiling

  De training 'Predictive Profiling' (Alerter aan het werk) geeft u handvatten om in plaats van repressief op te treden meer proactief en preventief te gaan werken.
  Lees verder